´╗┐Een moderne full-service onderneming volledig afgestemd op de grafische industrie.

COOLEGEM MEDIA is actief in alle grafische disciplines, zoals het maken van magazines, boeken, kranten en handelsdrukwerk. Van postzegels tot billboards is de slogan, die het werk het beste weergeeft. In het laatste decennium extra veel aandacht voor het maken van boeken, waarvan inmiddels al meer dan 135 titels zijn uitgegeven.

Geschiedenis
Na een journalistieke loopbaan van 21 jaar bij Sijthoff Pers (Haagsche Courant, Rotterdams Nieuwsblad en Goudsche Courant) besloot Hans Coolegem in 1991 zelfstandig ondernemer te worden. Omdat zijn krant in het Beurs-World Trade Center was gevestigd huurde Hans Coolegem ook een kantoor en bleef onder de naam Francis Productions BV vanuit het opvallende businesscentrum opereren. Eind 2007 ging de besloten vennootschap over in COOLEGEM MEDIA.

Na 25 jaar vanuit het WTC te hebben gewerkt is het bedrijf met ingang van 1 januari 2016 verhuisd naar de Rotterdam Building aan de Aert van Nesstraat 45, exact driehonderd meter van de voormalige werkplek. Het kantoor bevindt zich op de zesde etage.